Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Phillips verhoogt omzet

 27 juli 2015 

    Print       Email

phillipsNederlandse elektronisch bedrijf Phillips boekt een stijging van de nettowinst van 13 % in het tweede kwartaal van 2015.

De omzet steeg van 1 miljard euro op 6 miljard euro vanwege valuta invloeden en sterke groei in de VS, Europa en India. Echter is het bedrijf bezorgd over de economische ontwikkelingen in Brazilië, China en Rusland.

Frans van Houten zei dat het bedrijf een bescheiden groei van de omzet en verbeterde operationele prestaties verwacht in 2015. Terwijl we bezorgd zijn over de gevolgen die het meer uitdagende mondiale macro-economische klimaat kan hebben op de resultaten, verwachten verdere operationele prestatieverbetering in 2016 aldus Frans van Houten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »