Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Poetin en Obama spreken telefonisch over nucleaire deal

 16 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsHet Kremlin melde in de nacht van woensdag op donderdag dat President Vladimir Poetin van Rusland en president Barack Obama van de Verenigde Staten het atoomakkoord met Iran telefonisch hebben besproken.

Beide staatshoofden zouden tevreden zijn met het resultaat van de onderhandelingen en zijn het ermee eens dat de nucleaire overeenkomst in het belang van de wereldgemeenschap is. Poetin en Obama stelden ook dat de Russisch-Amerikaanse dialoog belangrijk is voor veiligheid en stabiliteit in de wereld.

De twee landen willen met elkaar gaan samenwerken op het gebied van terrorismebestrijding. De nucleaire deal van de zes wereldmachten met Iran moet erin resulteren dat Iran geen atoomwapens ontwikkelt en dat de spanningen in het Midden-Oosten afnemen. De VS treedt ook in overleg met andere landen over het atoomakkoord.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »