Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Politie in Rusland op zoek naar naakte bijrijdster

 3 juli 2015 

    Print       Email

opmerkelijk2Een naakte vrouw op een motor is het gesprek van de dag. De vrouw zit als bijrijder op een motor, maar is poedeltje naakt. Het enige wat ze aanheeft zijn een paar hoge zwarte hakken. Ze heeft ook geen helm aan. Er circuleert een video waarin te zien is hoe een motor slingert over een weg in de Russische plaats Voronezh.

De bijrijdster is poedeltje naakt en zwaait vrolijk met haar handen in de lucht. Op een gegeven moment besluit de vrouw zelfs rechtop te staan op de motor. Daarna blijft ze tegen de mannelijke motorrijder aanhangen.

De Russische politie is hard op zoek naar de motorrijder en zijn naakte bijrijdster. De vrouw hangt mogelijk een zware straf boven het hoofd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »