Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Rapper 50 Cent moet 5 miljoen betalen voor online zetten sekstape

 11 juli 2015 

    Print       Email

50 centRapper 50 Cent moet 5 miljoen dollar schadevergoeding betalen aan een moeder uit Florida, omdat hij een seksvideo van haar online heeft gezet. Dat meldt New York Daily News zaterdag.

De vrouw genaamd Lastonia Leviston brak vrijdag tijdens de civiele rechtszaak in tranen uit. ,,Het is net alsof iemand mijn hart met een mes uit mijn lichaam heeft gerukt”, zei de vrouw tijdens de zitting. Ze zei ook zich vernedert te voelen door de daad van Curtis Jackson, de echte naam van de ´Get Rich or Die Tryin´-ster. Hij zou de video van de vrouw online hebben gezet om zijn concurrent rapper Rick Ross, die een dochter met Leviston heeft belachelijk te maken.

De rapper kwam zelf niet opdagen voor de zitting. Hij moet Leviston 2,5 miljoen dollar betalen voor het schenden van haar burgerrechten en 2,5 miljoen dollar voor de emotionele schade die hij heeft veroorzaakt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »