Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Rapper 50 Cent vraagt faillissement aan

 14 juli 2015 

    Print       Email

50 centRapper 50 Cent heeft bij de rechtbank in de Verenigde Staten zijn faillissement aangevraagd. The Wall Street meldt maandag dat de rapper zegt dat hij zijn schulden niet kan betalen. Het nieuws van het faillissement van de 50 Cent komt kort na een uitspraak in de rechtszaak van Lastonia Leviston tegen de rapper.

Een jury oordeelde recent dat de rapper de vrouw 5 miljoen dollar schadevergoeding moet betalen. De rapper had een prive seksvideo van Leviston via internet verspreid en van commentaar voorzien.

Curtis Jackson zoals de rapper eigenlijk heet zou een geschat vermogen van zo’n tien tot vijftig miljoen dollar hebben, maar zijn schulden zouden even hoog zijn. Volgens NBC voert de rapper nu aan dat hij niet kan betalen, vanwege zijn schulden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »