Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Rapper zonder geld neemt album op in Apple winkel

 8 juli 2015 

    Print       Email

applePrince Harvey, een 25-jarige rapper uit het Amerikaanse New York beweert stiekem een album te hebben opgenomen in een Apple winkel in Soho, New York. Hij beweert dat het geen vooropgezet plan was, eerst ging zijn computer kapot, daarna zijn externe harde schijf en hij had geen geld om een nieuwe te kopen. New York is erg duur en hij wilde hebben dat tenminste iemand weet dat hij kan rappen voordat hij dood gaat. Prince Harvey zegt vriendschap te hebben gesloten met twee verkopers in de winkel, die hem de kans gaven op bepaalde momenten de computers te gebruiken. Hij ontdekte dat hij bestanden kon verbergen in de prullenbak om de dagelijkse schoonmaak te omzeilen. Dat ging niet altijd goed: “Een keer was er een brandoefening en kon ik mijn bestanden niet op tijd opslaan” aldus Harvey. In zestien weken nam hij zijn album PHATASS op. PHATASS staat voor Prince Harvey At The Apple Store SoHo. Het album van Prince Harvey komt op 26 juli uit.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »