Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Regering Groot- Brittannië bespioneert Amnesty International

 2 juli 2015 

    Print       Email

amnesty internationalDe Britse regering bespioneert mensenrechtenorganisatie Amnesty International meldt Amnesty International donderdag. Dit gebeurt door hun communicatie buit te maken, te analyseren en te bewaren.

De Britse waakhond Investigatory Powers Tribunal (IPT) heeft de organisatie die zich inzet voor mensenrechten op de hoogte gesteld van de spionage. De spionage kwam aan het licht, omdat de Britse overheid de communicatiedata te lang had bewaard.

Het is nog onduidelijk welke informatie door de Britse regering is onderschept. Salil Shetty, hoofd van Amnesty International vraagt zich af hoe de organisatie globaal essentieel werk kan verrichten als vertrouwelijke communicatie tussen slachtoffers en mensenrechtenactivisten in handen van regeringen komt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »