Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Ricky Martin verbreekt banden met Donald Trump

 2 juli 2015 

    Print       Email

ricky-martinRicky Martin wil geen banden meer met Donald Trump, die zich onlangs kandidaat gesteld heeft voor de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten.

Jaarlijks hield Martin´s eigen stichting een liefdadigheidsevenement op een golfbaan die eigendom is van vastgoedmagnaat Trump in het Rio Grande in Puerto Rico. Echter zegt Martin dat deze beslissing gedaan is uit solidariteit met de Latinogemeenschap.

Trump zou omstreden uitspraken hebben gedaan bij zijn kandidaatstelling. Zo zou hij hebben gezegd dat Mexicanen, die de grens oversteken criminelen zijn. Televisiestations die Miss America uitzenden, een evenement waar Trump de rechten van in handen heeft, annuleerden de uitzending na deze uitspraken van de politiek actieve zakenman. Ook warenhuis Macy’s haalde de Trump menswear collection uit hun schappen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »