Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Robothotel in Japan opent deuren

 16 juli 2015 

    Print       Email

tech-japan_robot_hotelEen robothotel is onlangs geopend in Japan. Het personeel van het Henn- na Hotel (Vreemd hotel) bestaat voor het grootste deel uit robots. Als je het hotel binnentreedt wordt je begroet door een Japans sprekende ‘vrouwelijke’ humanoid, een robot met menselijke eigenschappen.

De robots zijn niet allemaal menselijke modellen want er zit een dinosaurus bij de receptie en er is een tulp die de wekker zet. Het hotel zit vol met technische snufjes. Zo wordt bijvoorbeeld de kamertemperatuur automatisch aangepast tot een comfortabele warmte door de lichaamstemperatuur van de gasten te meten.

De gastvrouw in de kamer is een tulp die simpele vragen kan beantwoorden en het licht aan en uit zet. Het Henn-na Hotel heeft een Nederlands tintje. Het is onderdeel van het pretpark Huis ten Bosch, een fictief Nederlands stadje met replica’s van onder meer de Domtoren in Utrecht, het Centraal Station in Amsterdam en het stadhuis van Gouda.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »