Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Samsung brengt de Galaxy Note 5 eerder uit

 11 juli 2015 

    Print       Email

Samsung-LogoSamsung gaat de Galaxy Note 5 eerder uitbrengen om directe concurrentie met de iPhone 6S en 6S Plus vermijden. Sinds de lancering van de eerste Galaxy Note in 2011 presenteert Samsung zijn phablets op technologiebeurs IFA begin september.

De smartphone is dan meestal medio of eind september in de winkels. Dit jaar wordt de Samsung de Note 5 echter een paar weken eerder gelanceerd. Het toestel zal medio augustus al beschikbaar zijn. Een reden om de lancering te vervroegen is volgen bronnen de komst van de iPhone 6S en 6S Plus.

Normaliter lanceert Apple nieuwe iPhones in september waardoor de toestellen tegelijk met de Galaxy Note-lijn van Samsung op de markt worden gebracht. Sinds 2014 maakt Apple ook een grotere versie van de iPhone met een 5,5 inch-scherm. Die concurreert direct met de Galaxy Note-lijn van Samsung, waardoor de Zuid-Koreaanse fabrikant besloten heeft om zijn phablet nu eerder op de markt brengen om Apple voor te zijn.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »