Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Samsung Galaxy Note 5 uitgerust met 4 GB werkgeheugen

 14 juli 2015 

    Print       Email

samsung-galaxy-note-5-schetsVolgens bronnen van Sammobile heeft de Exynos 7422-chip van de Galaxy Note 5 een werkgeheugen van 4 GB. Met die chip combineert Samsung voor het eerst verschillende eigen onderdelen waaronder de ‘normale’ chip, de grafische chip, het werkgeheugen en de opslag.

De Galaxy Note 4 kwam in Nederland nog uit met een Qualcomm-chip. De Note 5 vertoont wat het ontwerp betreft heel veel gelijkenissen met de Galaxy S6 . Wel is het toestel met een scherm van een vermeende 5,67 inch iets groter.

De Note 5 wordt naar verwachting in augustus of in september op de markt gebracht.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »