Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Schutter van Tennessee was werkzaam in kerncentrale

 18 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsDe 24- jarige schutter Muhammed Youssef Abdulazeez, die in de stad Chattanooga, Tennessee vier mariniers doodschoot heeft korte tijd in een kerncentrale gewerkt.

De man werd ingehuurd als technicus door een kerncentrale in Ohio. Daar werd hij tien dagen later ontslagen nadat zijn achtergrond was onderzocht. Abdulazeez schoot gisteren eerst op een wervingskantoor van het leger en reed daarna naar een marinebasis waar hij vier mariniers doodschoot. Hij werd zelf ook gedood.

De FBI heeft geen bewijzen gevonden dat Abdulazeez banden had met een terroristische organisatie. Echter bevond hij zich vorig jaar voor zeven maanden in Jordanië en is hij mogelijk ook naar Jemen gereisd. De autoriteiten proberen te achterhalen of hij toen contact heeft gehad met extremistische groeperingen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »