Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Seksslaven IS doen boekje open na ontsnapping

 8 juli 2015 

    Print       Email

IS Flag_of_Islamic_State_of_Iraq.jpg ISTwee Yezidi-vrouwen hebben aan Daily Mail getuigd over de onmenselijke behandeling, die ze kregen als seksslavin van IS. De vrouwen werden ontvoerd toen de terreurgroep vorig jaar meer dan 200 Yezidi-vrouwen uit hun huizen ontvoerde. De vrouwen werden onophoudelijk verkracht en mishandeld. Als de vrouwen zich verzetten kregen ze zweepslagen.

Een van de vrouwen was er zelfs getuige van dat een moeder en haar vijfjarige dochter beurtelings in een kamer verkracht werden. Toen ze dat meemaakte moest ze wel vluchten zei de vrouw alle risico’s ten spijt.

Een veertienjarig Yezidi- meisje verklaarde dat zij en haar zusje iedere dag verkracht werden door een IS- strijder en zijn bodyguards. Als ze niet aan de seksuele eisen van de man gehoorzaamde wachtte haar een groepsverkrachting of werd er kokend water over haar dijen gegoten of kreeg ze zweepslagen. Het meisje zei dat het voor haar kiezen was tussen de dood en de dood.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »