Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Shampoofles als moordwapen

 14 juli 2015 

    Print       Email

Shampoo_7Een 51- jarige vrouw is overleden aan inwendige verwondingen in haar buik. De verwondingen werden met een shampoofles veroorzaakt. Een van de juryleden van Winchester Crown Court viel wel twee keren flauw bij het horen van de details van deze bizarre moord.

Majella Lynch werd door haar verzorgers naar het ziekenhuis gebracht, omdat ze klaagde over erge pijn in haar onderbuik. In het ziekenhuis werd een shampoofles van maar liefst 400 milliliter uit het lichaam van de vrouw verwijderd. Echter overleed Lynch twee dagen later alsnog aan de interne verwondingen die de fles had veroorzaakt.

De vrouw kwam in het ziekenhuis erg angstig over en wilde niets loslaten over de shampoo. De openbare aanklager sprak van een perverse vorm van aanranding. Een manspersoon die rond het tijdstip van het aanbrengen van de verwondingen in de buurt van het slachtoffer zou zijn geweest is gearresteerd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »