Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Speciale app voor huwelijksmarkt moslims

 15 juli 2015 

    Print       Email

appBinnenkort is er een nieuwe app beschikbaar voor moslimmannen die op zoek zijn naar een partner. De applicatie Mydiaspora is vooralsnog in het Russisch, Engels en Farsi te verkrijgen. The Moscow Times schrijft dat de app circa 10.000 gebruikers heeft.

De ontwerper Arsen Kazibekov zegt dat de software in overeenstemming is met islamitische tradities en met de sharia. Zo worden namen en foto´s van de gebruikers niet openbaar gemaakt. De app biedt ter voorkoming van onkuise toestanden de mogelijkheid aan vaders of broers van de moslima’s om de intieme chat-conversaties op de voet te volgen.

Kazibekov is van plan om zijn applicatie aan te bieden op de huwelijksmarkten van Iran, Tunesië, Algerije en Marokko

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »