Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Tienermeisje overleeft vliegongeluk en wordt opgepikt door automobilist

 14 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsEen tienermeisje dat een klein vliegtuigongeluk in de steile, dicht beboste bergen in het noorden van Washington overleefde is terecht.

Het meisje had een aantal dagen rondgelopen toen ze gesignaleerd werd door een automobilist die haar in veiligheid bracht. Het is nog niet bekend of haar grootouders, die ook in het vliegtuigje zaten, nog leven.

Familieleden van het meisje hadden de autoriteiten gewaarschuwd toen de Beech A-35, vanuit Montana niet de plaatst van bestemming Lynden, Washington bereikte. Het behoorlijk getraumatiseerd meisje heeft lichte verwondingen opgelopen en werd naar een ziekenhuis vervoerd.

Jeffrey Lustick, van de Civil Air Patrol kon geen details over de toestand van de grootouders geven. Hij is echter al heel blij dat het meisje de crash heeft overleefd. Hij zegt dat hij reeds dertig jaren reddingswerk doet en dat vreugdevolle momenten als deze erg schaars zijn.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »