Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Toeristen uit Midden- Oosten vaker naar Amsterdam

 17 juli 2015 

    Print       Email

amsterdamElk jaar komen er steeds meer welgestelde toeristen uit het Midden-Oosten naar Amsterdam. Ze komen naar Amsterdam om te winkelen in de exclusieve boetieks, bijvoorbeeld de P.C. Hoofstraat.

Het imago van de hoofdstad zou erop zijn vooruitgegaan. In de overwegend islamitische regio stond Amsterdam meer bekend als de stad van; de rode lampjes, rosse buurt en coffeeshops. Amsterdam heeft kennelijk nu de status die beter geaccepteerd wordt binnen deze groep.

Volgens marketingbureau Pure Safy Branding, dat zich richt op toeristen uit islamitische landen, lokt ook de nabijgelegen Keukenhof veel Arabische bezoekers. Volgens het bureau kan in Amsterdam nog veel meer worden gedaan om bezoekers uit islamitische landen te lokken, zoals het aannemen van Arabisch sprekend personeel.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »