Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Topbokser Pacquino beijvert zich voor ter dood veroordeelde vrouw

 10 juli 2015 

    Print       Email

top-10-manny-pacquiao-fights-1045065-flash-1045065-flashManny Pacquiao, de Fillipijnse topbokser heeft vrijdag zijn landgenote Mary Jane Veloso bezocht die in een Indonesische dodencel zit. Pacquino ging in de gevangenis in Yogyakarta in gebed met de vrouw, die in afwachting van haar executie is.

Met de actie hoopt de topbokser meer aandacht voor haar zaak te vragen. Hij heeft een gesprek gepland met de Indonesische regering, waarin hij voor clementie voor de vrouw wil vragen. De topbokser zei dat de vrouw onschuldig is, omdat ze zelf het slachtoffer van criminelen is. Hij strijdt al langer voor de vrijlating van Veloso.

De Filipijnse zou in april worden geëxecuteerd, nadat ze de doodstraf kreeg voor drugssmokkel. Die straf werd op het laatste moment uitgesteld. Dit jaar zijn er in Indonesië reeds veertien drugssmokkelaars, onder wie een Nederlandse man geëxecuteerd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »