Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Tspiras vervangt leden kabinet die tegen akkoord gestemd hebben

 18 juli 2015 

    Print       Email

Alexis TsiprasAlexis Tsipras, de premier van Griekenland heeft bewindslieden uit zijn kabinet die tegen het hervormingsakkoord hebben gestemd naar huis gestuurd. Zo werd minister Panagiotis Lafazanis (Energie) vervangen door Panos Skourletis.

Staatssecretaris Nadia Valavani van Financiën, die eerder deze week haar functie neerlegde, wordt opgevolgd door Tryfon Alexiadis. De minister van Financiën Euklides Tsakalotos, die minister Yanis Varoufakis opvolgde, mag blijven. Ook werden twee staatssecretarissen vervangen.

De Griekse premier stuitte binnen zijn eigen partij op veel verzet na het sluiten van het akkoord met de eurolanden. Door de steun van partijen uit de oppositie kon het akkoord met een meerderheid door het parlement worden aangenomen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »