Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Ukkie van 3 jaar krijgt verkeersboete

 8 juli 2015 

    Print       Email

KindermotorDeclan Tramley een driejarige Canadese peuter is door een politieagent voor de gek gehouden.
De peuter kreeg een verkeersboete toen hij met zijn rode plastic motor bij de ferry-terminal stond, een plek waar echte voertuigen ook niet mogen staan. Agent Shawn Currie, die nogal van de regeltjes is, wilde die fout niet door de vingers zien. Het verhaal werd door de lokale politie op Facebook geplaatst. Dit leidde wereldwijd tot grote vermaak. De mensen kunnen dit grapje van de politie wel erg waarderen. De politie zegt dat ze niet altijd maar bezig zijn om mensen te arresteren, maar vinden het ook leuk om plezier te hebben. Op Facebook is de foto inmiddels meer dan 10.000 keer gedeeld. De peuter vond het ook hartstikke grappig: “Hij vindt zijn nepboete nu leuk. Hij wilde het briefje zelfs mee naar bed nemen” zegt zijn moeder. Agenten hebben vaak een goed humeur vooral met kerst schrijven ze eerder een kerstkaart uit dan een boete. In Groot-Brittannië is de politie een stuk serieuzer: niet zo lang geleden werd een foutgeparkeerde kruiwagen bekeurd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »