Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Unieke manieren om olijfolie in je eten te gebruiken

 7 juli 2015 

    Print       Email

griekse-olijfolieOlijfolie kan op verschillende manier gebruikt worden om eten mee te bereiden. Echter zijn er ook andere manieren om olijfolie in je eten te gebruiken. Een van deze manieren is om je olijfolie als boter op je brood te gebruiken of op een stuk aardappel.

Maar olijfolie is ook heerlijk op je dessert bijvoorbeeld op ice-cream of versgeplukte aardbeien. Olijfolie is ook heerlijk door vloeibare chocolade of door chocolademuffins.

Olijfolie is aantoonbaar gezonder dan boter: boter bevat veel verzadigde vetzuren en die dragen bij aan een hoger cholesterol gehalte, terwijl olijfolie enkelvoudig verzadigde vetzuren bevat. Het resultaat is een betere spijsvertering en betere stofwisseling.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »