Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vader springt van brug met zeven maanden oude zoontje

 9 juli 2015 

    Print       Email

kaarsIn de Amerikaanse staat Connecticut heeft zich onlangs een vreselijk drama afgespeeld. Een vader is daar met zijn zoontje, die zeven maanden oud was in een rivier gesprongen. De vader overleefde de actie ternauwernood, maar het lijkje van de kleine Aaden Moreno is dinsdagavond uit de rivier gevist.

Dit meldt nieuwszender CNN.

De 22- jarige Hector Moreno zou de daad hebben gepleegd, omdat hij de moeder van het jochie een lesje wilde leren. De moeder had namelijk een contactverbod aangevraagd. In de aanvraag was onder andere opgenomen dat de man haar sloeg en dat hij haar en de kleine Aaden kon laten verdwijnen. Moreno is zwaargewond, maar ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis. Hij zal heel gauw door de politie worden gearresteerd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »