Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Varken gevangen in Oceaan

 8 juli 2015 

    Print       Email

VarkenVissers sloegen in Nieuw-Zeeland een varken aan de haak. De vissers zagen een vreemde zwarte vorm in het water. Glen Dobbs keerde zijn boot en zag dat er een varken in het water zwom. Het ernstige vermoeide dier woog 63 kilogram en werd met veel moeite aan boord gebracht. Het beest was er heel slecht aan toe, Dobss besloot samen met zijn medeschipper het dier uit zijn lijden te verlossen. Hierna was zijn boot omcirkeld door haaien die het bloed roken, de vissers moesten toen maar terugkeren. Glenn Dobss vertelde dat hij zoiets nog nooit heeft mee gemaakt. Terwijl één van zijn collega’s vertelde dat varkens vaker hun toevlucht tot het water zoeken als zij door een jager achterna worden gezeten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »