Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Verdachte schietpartij Charleston voor de rechter

 16 juli 2015 

    Print       Email

dylann roof 1Dylann Roof, de verdachte van de schietpartij in een kerk in Charleston, waarbij negen mensen om het leven kwamen, staat donderdag voor de rechter in de Verenigde Staten. Dat meldt persbureau Reuters.

Het is voor het eerst sinds 19 juni dat de schutter weer voor de rechter staat. Roof werd toen aangeklaagd voor negen moorden en drie pogingen tot moord. Hij had eerder bekend dat hij de mensen had doodgeschoten.

Een rechter heeft bepaald dat bepaalde gegevens rondom de rechtszaak geheim gehouden moeten worden. Dit vanwege de enorme publiciteit rondom de zaak. Volgens de rechter zou het vrijgeven van de gegevens een eerlijke rechtszaak bemoeilijken. De persorganisatie South Carolina Press Association vindt echter dat het publiek het recht heeft om de gegevens in te zien.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »