Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vermiste 13-jarig meisje veilig

 27 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsMaandag werd een 41-jarige man gearresteerd in verband met de verdwijning van een 13-jarig meisje, die afgelopen woensdag uit een vakantiepark verdween.

Lisa Tuk die afkomstig is uit Spijkenisse, is vanochtend goed en veilig aangetroffen. Het meisje werd geïdentificeerd in een bus van Koudekerk aan den Rijn naar Rotterdam. De man, die werd opgepikt in de straat bij zijn huis in Koudekerk, is ondervraagd door de politie over zij rol in de verdwijning.

Het meisje werd voor het laatst op woensdag gezien, ze was met haar ouders op een vakantiepark in Veluwe. Lisa kroop midden in de nacht uit haar tent die ze met haar zus deelde. Volgens haar vader, Marco Tuk, werd Lisa op facebook benaderd door een onbekende jongen. We zijn zo blij dat Lisa veilig en gezond terug is. We Weten nog niet wat er precies is gebeurd aldus de vader van Lisa.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »