Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Vijfjarig meisje overleed na sprong steur in boot

 6 juli 2015 

    Print       Email

kaarsEen vijfjarig meisje is in Florida om het leven gekomen nadat een enorme steur in de boot was gesprongen waarin zij met haar familie zat. Het kind kreeg een dreun van de staart van de vis en overleed aan haar verwondingen.

De moeder en broertje van het kind zijn ook gewond geraakt. The Guardian meldt dat de gewonden naar een ziekenhuis in Gainesville zijn overgebracht.

Volgens natuurbeschermers in Florida is het de eerste keer dat iemand sterft aan een klap van dit dier in de Suwannee-rivier. Dit jaar zijn al vier mensen gewond geraakt door een springende steur. Het dier kan een lengte van 6 meter bereiken en kan wel 400 kilo wegen. Vooral de harde beenplaten van de vis zijn gevaarlijk. Een steur kan tot twee meter hoog uit het water opspringen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »