Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Vijfjarige jongen wil liever dood dan nog langer pijn lijden

 13 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsMorgan Bishop is vijf jaar maar verlangt nu al naar de dood. De jongen die aan een heftige vorm van eczeem lijdt heeft zijn moeder gesmeekt om hem dood te laten gaan, omdat hij niet meer kan tegen de pijn die met de ziekte gepaard gaat. De vijfjarige Britse jongen kampt al zijn hele leven met een zeer heftige vorm van eczeem.

De huid van de jongen is er zo beroerd aan toe dat hij nauwelijks kan lopen en zich met een scootmobiel verplaatst. Daarnaast ligt Morgan s´nacht vaak wakker van de pijn, waardoor hij slechts halve dagen naar school kan. Zijn ouders hebben inmiddels alle behandelingen geprobeerd en wijken binnenkort uit naar een kliniek in Frankrijk. De kliniek is de laatste hoop voor de wanhopige ouders.

Naast de eczeem, lijdt de jongen ook aan astma en het levensbedreigende nephotic syndroom, waarbij er grote hoeveelheden eiwitten uit de nieren lekken. Morgan is daardoor voor allerlei voeding allergisch, waaronder aardappelen, eieren, noten, zuivel, soja en rijst. Artsen zijn druk bezig te onderzoeken wat de jongen wel kan eten, maar op dit moment is dat bitter weinig.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »