Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Vrouw belt alarmnummer 911 voor slecht chinees eten

 9 juli 2015 

    Print       Email

911Tracey McCloud (44) belde maandag boos het alarmnummer 911 nadat zij slecht chinees eten had gekregen bij het Main Moon Chinese restaurant in Toronto.
Tracey verteld aan de hulpdienst dat zij haar eten terug aan de chinees heeft gegeven en haar geld terug vroeg. Het eten werd wel terug genomen door het restaurant maar zij kreeg haar geld niet terug. De hulpdienst heeft aan Tracey verteld dat ze rechtstreeks de politie had moeten bellen.
Een officier van de politie werd naar McCloud gestuurd en heeft haar beschuldigd van misbruik van het alarmnummer 911, een vierde graad delict volgens de politie. Tracey McCloud moet vrijdag voor de rechter verschijnen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »