Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Vrouw met twee vagina´s klaagt arts aan

 9 juli 2015 

    Print       Email

opmerkelijk2De rechtbank heeft een Duitse vrouw, die haar arts voor de rechter sleepte, omdat ze zwanger raakte ondanks het feit dat hij een spiraaltje bij haar had ingebracht in het ongelijk gesteld. Volgens de rechtbank valt de arts niets te verwijten.

De vrouw in kwestie heeft namelijk een bijzonder zeldzame afwijking: ze heeft twee vagina’s. De vrouw zei onder andere dat de dokter, aan de hand van een echo van een vorige zwangerschap had moeten zien dat ze over twee geslachtsorganen beschikt.

De rechtbank ging niet mee in haar klacht en ook de schadevergoeding van bijkans 33.000 euro die ze eiste werd afgewezen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »