Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vrouw plast noodgedwongen op stoep

 13 juli 2015 

    Print       Email

plassenEen vrouw in Enschede moest noodgedwongen op straat plassen. De vrouw had blaasontsteking en kon haar plas niet ophouden, terwijl ze zich in de Centrum Apotheek in Enschede bevond. Alhoewel de vrouw herhaaldelijk verzocht om gebruik te maken van het toilet van de apotheek werd dit geweigerd.

Ze deed haar behoefte noodgedwongen buiten op de stoep. De apotheek heeft volgens woordvoerster Judith Masselink als standaardregel dat het apotheektoilet niet mag worden gebruikt door bezoekers, met name omdat het bedoeld is voor het personeel en achterin het pand ligt.

De apotheek hanteert de regel omdat bezoekers in het weekend en de avond- en nachtelijke uren vaker agressief gedrag vertonen. De Centrum Apotheek is dag en nacht geopend. “Er zijn wel uitzonderingen mogelijk, maar dat wordt door de medewerker van dienst op dat moment beoordeeld. Er is in dit geval een verkeerde inschatting gemaakt.” Het incident zorgt er wel voor dat de apotheek het beleid zal heroverwegen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »