Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vrouw verstikt zoontje en doet zielig op social media

 15 juli 2015 

    Print       Email

Facebook-logo FB Nicole Kelly heeft op Facebook heel zielig gedaan over de dood van haar elf maanden ouden zoontje. Zo plaatste ze een foto van Kiam Felix Jr. in een ziekenhuisbed.

In een andere post schreef ze dat ze niet in staat geweest was haar zoon te beschermen. Ook postte de vrouw een nogal verwarrend verhaal, waarmee ze ook medelijden voor zichzelf probeerde op te wekken. Echter blijkt uit justitieel onderzoek dat de vrouw het kind zelf met een laken verstikt heeft. Ze zou het kind in een laken gewikkeld hebben zodat hij niet meer kon bewegen of ademen.

Toen het kind naar adem hapte keek ze eerst koelbloedig toe en liep daarna weg. De vrouw heeft aan de politie verklaard dat ze haar breekpunt bereikt had en het kind niet meer wilde. Alhoewel de vader van het jochie niet lang na het gebeurde naar het ziekenhuis met het blauw aangelopen kind spoedde kon de baby niet meer gered worden. De vrouw hangt een gevangenisstraf van 25 jaar boven het hoofd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »