Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Vrouw wil in huwelijksbootje met hond stappen na dood kat

 21 juli 2015 

    Print       Email

marry your petDominique wil graag in het huwelijksbootje stappen met haar hond, nadat haar kat met wie ze getrouwd was is overleden.

Volgens de vrouw die woonachtig is in Nederland heeft Travis zoals haar hond heet, haar zoveel jaren onvoorwaardelijke liefde gegeven. Met een huwelijk wil ze dat gaan vieren. De vrouw heeft een website genaamd ´Marry Your Pet´.

Critici zeggen dat de vrouw wreed is en dat ze met de website dierenmishandeling bevordert. De 41- jarige vrouw begrijpt daar niets van, omdat ze van mening is dat ze met de trouwbelofte aan haar huisdier een belofte doet om voor altijd voor hem te zorgen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »