Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vrouwen vrijgesproken in zaak mini- rokjes

 13 juli 2015 

    Print       Email

voorzittershamer rechtszaal vonnis uitspraak rechterSaana en Silham die vorige maand werden gearresteerd, omdat ze onfatsoenlijk korte rokjes zouden hebben gedragen, zijn vanmiddag in Agadir, Marokko vrijgesproken. Dat melden verschillende media.

De rechter beargumenteerde de uitspraak door aan te geven dat de kleding van de vrouwen geen strafbaar feit vormde. De twee jongens die de vrouwen hadden belaagd werden ook gearresteerd en riskeren nu een celstraf wegens mishandeling.

De vrouwen werden medio juni in Inezgane, een voorstad van Agadir, door jongens belaagd om hun kledij. Vervolgens werden ze ook door de politie opgepakt, omdat ze onzedige kleding aan zouden hebben. De arrestatie zorgde in Marokko voor tal van demonstraties en acties van mensenrechtenactivisten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »