Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vuurwapengevaarlijke crimineel ontsnapt uit psychiatrische instelling

 16 juli 2015 

    Print       Email

terreurverdachte terreur agenten doodschietenDe 23- jarige crimineel Ali Benhadi is dinsdag ontsnapt uit een psychiatrische instelling in Den Dolder waar hij tijdelijk verbleef. De man zit in een gevangenis in Zwolle een celstraf uit voor het plegen van geweld.

De politie heeft een zoektocht gestart naar de man, die vuurwapengevaarlijk is en er niet voor terugdeinst om geweld te gebruiken. Benhadi moet medicijnen gebruiken maar het is onbekend of hij die bij zich heeft. Wanneer hij de medicijnen niet op tijd inneemt, kan hij een gevaar voor zijn omgeving worden.

De ontsnapte crimineel heeft een Noord-Afrikaans uiterlijk, is 1.63 meter lang en heeft een stevig postuur. Hij was gekleed in een zwart trainingspak van Adidas en droeg witte Nike gympies. Benhadi is de broer van Anouar ‘Popeye’ B. , die eerder dit jaar een levenslange celstraf kreeg opgelegd voor de dubbele liquidatie in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »