Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Walmart biedt verontschuldigen voor maken IS- taart

 1 juli 2015 

    Print       Email

walmart taart IS vlagDe Amerikaanse supermarktketen Walmart heeft excuses aangeboden voor het maken van een taart met daarop een afbeelding van de vlag van de terroristische groepering IS.

Een man uit de staat Louisiana wilde in eerste instantie een taart bestellen met daarop de afbeelding van de omstreden Amerikaanse confederatievlag. Dit verzoek werd echter geweigerd door de bakkerij-afdeling van Walmart.

Dezelfde man slaagde er later wel in een om taart te laten bakken met daarop de zwarte vlag van IS. Na het ontvangen van de taart plaatste de man een filmpje op Youtube, waarbij hij Walmart om een verklaring vroeg.

De supermarktketen heeft zijn excuses aangeboden en noemde het gebeurde een misverstand. De medewerker die de de taart met de IS afbeelding maakte zou volgens Walmart niet hebben geweten wat de vlag betekende.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »