Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Wandelaars betrappen verkrachter van 14- jarig meisje

 11 juli 2015 

    Print       Email

gfc nieuwsWandelaars hebben in een park nabij Wilson’s Creek een 22-jarige man betrapt toen hij probeerde een 14- jarig meisje te verkrachten. Zij wisten de verkrachter na een worsteling te overmeesteren en leverden hem af aan de politie.

De vier jonge mannen hoorden een meisje om hulp roepen en gingen op het geluid af. Met behulp van de lampjes van hun mobiele telefoons konden ze een onverlicht pad volgen en troffen ze de 22-jarige Christopher Muller in slechts zijn boxershort bovenop het 14-jarige meisje.

Na de man overmeesterd te hebben belden de wandelaars de politie. Het 14-jarige meisje was op het moment dat de agenten arriveerden bewusteloos. De man verklaarde aan de politie dat hij en het meisje waren gaan zwemmen, maar dat hij struikelde en per ongeluk op haar viel.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »