Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Wetenschappers ontdekken haaien in onderwatervulkaan

 13 juli 2015 

    Print       Email

2A67B3F100000578-3156086-Mr_Phillips_said_These_animals_are_living_in_what_you_have_to_as-a-18_1436528970320National Geopgraphic meldt dat er haaien leven in de krater van de Kavachi, een onderwatervulkaan in de buurt van de Salomonseilanden. Het gaat om hamerhaaien en zijdehaaien.

Het is volgens de wetenschappers een raadsel hoe de haaien overleven. Duikers die in de buurt van de vulkaan probeerden te komen konden vanwege het hete water niet verder zwemmen.

De Kavachi is een actieve vulkaan, die regelmatig uitbarst. Omdat men niet van te voren kan weten als de vulkaan gaat uitbarsten is de vulkaan bijzonder gevaarlijk. De wetenschappers willen echter gaan onderzoeken hoe de haaien met de uitbarstingen omgaan.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »