Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Yahoo-app Aviate krijgt Google Now-variant

 1 juli 2015 

    Print       Email

aviateDe Yahoo-app Aviate, die Android behoorlijk aanpast en apps rangschikt op basis van frequentie van gebruik en tijd gaat concurreren met Google now.

De app heeft namelijk een grote update gekregen. De Android-launcher van Yahoo toont nu een ‘smart stream’, waarin op basis van locatie en activiteit diverse kaarten met informatie worden getoond. Daarmee heeft Yahoo een concurrent voor Google Now gelanceerd, die nagenoeg hetzelfde doet.

Zo toont Google Now onder andere interessante plekken in de buurt of de verkeersomstandigheden onder weg naar je werk. De app is voorlopig alleen beschikbaar voor gebruikers die hun toestel op de Engelse taal hebben staan en zich in de VS bevinden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »