Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Zeker 150 mensen afgeslacht door Boko Haram

 2 juli 2015 

    Print       Email

boko haramOoggetuigen hebben tegen de Nigeriaanse krant Vanguard verklaard dat strijders van de terreurbeweging Boko Haram bij twee aanslagen in het noorden van Nigeria zeker 150 mensen hebben afgeslacht.

De terroristen hebben woensdagavond in de plaatst Kukawa 97 mensen in huizen en moskeeën vermoord. In een ander dorp werden er zeker 48 moslims doodgeschoten en raakten elf mensen gewond. De aanvallen waren gericht op moslims, die na zonsondergang zouden ontvasten.

Het Nigeriaans leger heeft aangekondigd dat de strijders middels onder andere luchtaanvallen zullen worden opgespoord en uitgeschakeld. In het afgelopen jaar vielen er duizenden doden als gevolg van aanslagen van Boko Haram. Daarnaast vonden er massale gijzelingen en verkrachtingen plaatst.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »