Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Zoon sleept ouders voor de rechter voor onthouden medische hulp

 8 juli 2015 

    Print       Email

voorzittershamer rechtszaal vonnis uitspraak rechterEen moeder en stiefvader moeten zich voor de hoogste rechter in Duitsland verantwoorden, omdat ze hun zoon jarenlang medische hulp hebben onthouden, terwijl hij dat nodig had. De jongen leed aan taaislijmziekte, maar werd door zijn ouders niet naar een arts gebracht.

Ze lieten de jongen mediteren en vasten, omdat ze geloofden dat hij daardoor genezen zou worden. De jongen heeft daardoor onherstelbare schade aan de longen opgelopen en viel 30 kilogram af. Op 16-jarige leeftijd vluchtte hij naar zijn biologische vader.

De jongeman die inmiddels 28 is zegt dat hij met de zaak andere kinderen wil beschermen. De ouders zijn al door een lagere rechtbank wegens mishandeling veroordeeld. Echter heeft het stel bij het Constitutioneel Hof hoger beroep aangetekend. Volgens de advocaat van de moeder was het de jongen zelf die niet naar een dokter wilde.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »