Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Huidvlekken en puisten in gezicht nu beter behandelbaar

 25 oktober 2015 

    Print       Email

Hot stone facialVerschillende huidvlekken, onzuiverheden en puisten in het gezicht kunnen nu veel beter worden behandeld.

Huidexperts hebben op een congres dat vorige week werd gehouden te Marseille (Frankrijk), uitleg gegeven over de nieuwe natuurlijke behandelmethode die volgens onderzoekingen in veel gevallen succesvol blijkt te zijn.

Bij de behandeling staat het gebruik van een plantaardige hypo- allergene lotion op basis van een speciaal geteelde boomschors in combinatie met natuurlijke anti-oxidanten en hot stones centraal.

De succesvolle therapie is ontwikkeld door de vermaarde Europese afslank- en verjongingsexpert Clarke in samenwerking met Franse orthomoleculaire artsen en huidexperts.

Volgens een woordvoerster van www.jonathanclarke.nl is de behandelmodule in Nederland slechts in een beperkt aantal klinieken in Utrecht en Amsterdam beschikbaar. Binnenkort zullen echter ook andere grote steden volgen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »