Loading...
Navigatie:  Home  >  Wetenschap & Technologie  >  Bericht

Amazon valt YouTube aan

 11 mei 2016 

    Print       Email

amazon-video

 

Videoreuzen YouTube, Facebook en Vimeo krijgen concurrentie. Amazon lanceerde dinsdag Amazon Video Direct (AVD).

AVD is een nieuw open platform waarop zowel professionals als ‘gewone’ gebruikers hun video’s kunnen publiceren. De producties kunnen te huur worden aangeboden of verkocht worden. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te abonneren op kanalen.

Het nieuwe platform moet ook Amazon Prime Video versterken. Dat kwam een paar weken terug beschikbaar als stand-alone dienst. Amazon wil met haar streaming service een sterke concurrent worden van Netflix en Hulu.

Amazon is ook in een felle concurrentiestrijd verwikkeld met Alphabet, de moedermaatschappij van Google. De twee bestrijden elkaar om de gunst van klanten voor cloudopslag, levering van boodschappen en maaltijden, en consumentenelektronica.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »