Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Clinton zal winnen door dictatuur, Trump obsceen’

 16 mei 2016 

    Print       Email

trump-clinton

 

Hillary Clinton zal de Democratische nominatie voor de presidentiële kandidatuur winnen door “dictatuur”; Donald Trump zal zichzelf overwinnen en de Republikeinse Partij veranderen in de “Trump Vuilstortplaats”.

Dat zijn de voorspellingen van Ralph Nader, vijfvoudig voormalig presidentskandidaat en activist. Nader had kritiek op het gedrag van Trump tijdens diens campagnes: “Hij heeft het niveau van het politieke debat verlaagd tot ongekend obscene, lasterlijke en inhoudsloze diepten, gegarneerd met enorme opschepperij en herhaling.”

Clinton is volgens hem een “corporatistische, militaristische Democraat” die zou zijn verslagen door Sanders, ware het niet om de gesloten voorverkiezingen en “trawanten bij de supergedelegeerden”.

Die supergedelegeerden zijn in 1982 ingesteld als wapen tegen “grassroots activisten”, om te voorkomen dat die een gevaar vormen voor partijtoppers.

Sanders moet gewoon doorgaan, zegt Nader; Clinton zou namelijk te maken kunnen krijgen met opnieuw een schandaal – bijvoorbeeld wanneer de inhoud van haar speeches op Wall Street uitlekt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »