Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Facebook houdt niet van een maatje meer

 24 mei 2016 

    Print       Email

Facebook heeft spijt van het verwijderen van een foto van een model met een grote maat omdat zij niet zou voldoen aan hun “gezondheids- en fitnessnormen” en omdat “lichaamsdelen op een ongewenste manier” werden getoond.

De foto moest de talkshow “Feminisme en Vet” promoten. De afgebeelde vrouw is Tess Holliday, een Amerikaans plus-size model, die pleit voor ‘lichaamspositiviteit’.De aankondiging voldeed niet aan de eisen van Facebook, schreef het medium in een verklaring: “Advertenties mogen een gezondheidstoestand of lichaamsgewicht niet afschilderen als perfect of extreem ongewenst”, staat in de verklaring.

“Advertenties zoals deze zijn niet toegestaan omdat zij het publiek slecht laten voelen over zichzelf. In plaats daarvan bevelen wij het gebruik aan van een relevante activiteit, zoals hardlopen of fietsen.”

Het bedrijf kwam maandag terug op haar eerdere verklaring en bood excuses aan voor de fout die ‘vanwege drukke werkzaamheden’ was gemaakt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »