Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Gered door de pizzajongen

 12 mei 2016 

    Print       Email

20120325-dominos-when-to-order-2[1]Een trouwe klant van Domino’s Pizza in de Amerikaanse stad New Salem (Massachusetts) is door zijn pizzaleverancier van een waarschijnlijke dood gered.

Kirk Alexander (48) bestelt al tien jaren trouw een paar keer per week zijn warme hap bij Domino’s. Bij de pizzaboer kent iedereen hem.

Zijn vaste bezorger, Tracey Hamblen, merkte onlangs dat Alexander al een poos niets had besteld. Zijn manager, Sarah Fuller, zag in het bestelsysteem dat de man al anderhalve week geen bestelling had doorgemaild.

Zij stuurde daarom Hamblen naar de woning van Alexander om te kijken of alles in orde was. Bij het huis werd niet opengedaan en de telefoon werd ook niet opgenomen, maar de lichten en de televisie waren aan.

Hamblen belde daarom het alarmnummer. Politieagenten hoorden een zwak hulpgeroep en drongen het huis binnen. Daar troffen zij een verzwakte Alexander op de vloer aan. Hij was waarschijnlijk getroffen door een hartaanval, zegt de politie.

Alexander ligt nu in stabiele toestand in het ziekenhuis van Salem. Zijn Domino’s-familie bezoekt hem dagelijks en zorgt dat hij geen aandacht tekort komt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »