Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Kali’s kleine meteen wereldnieuws [VIDEO]

 20 mei 2016 

    Print       Email

Kali-Kanongata-1Een jonge vader maakte per ongeluk de hele wereld getuige van de geboorte van zijn jongste. Het was de bedoeling dat Kali Kanongata’a de opnamen online zou streamen naar een kleine groep familie en vrienden op het Polynesische eiland Tonga.

Hij zette echter de instellingen van de stream op “Openbaar”. Duizenden kijkers over de hele wereld zagen 45 minuten lang zijn vrouw Sarah Dome in de hoofdrol, met in de afsluitingsscenes de geboorte van hun zoon.

Papa Kanongata kan er niet echt mee zitten: “Ik kom van het eiland Tonga, en jaren terug hadden openbare geboorten in het water. Ik maakte mij dan ook niet druk dat ik iets zou moeten verbergen, want onze cultuur doet dit al duizenden jaren.”

Hij reageert laconiek op de personen die zijn online actie afkeuren: “De gift van het leven… het is zo slecht om dat te delen… wow… in wat voor wereld leven wij… schande”.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »