Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Kleine ‘Messi’ gevlucht naar Pakistan

 6 mei 2016 

    Print       Email

murtazaDe familie van de Afghaanse Messi-jongen is het land ontvlucht. Murtaza Ahmadi, vijf jaartjes oud, werd wereldberoemd toen beelden van hem de wereld rondgingen.

Murtaza is helemaal gek van voetballer Lionel Messi. Hij was dan ook helemaal in de wolken met het ‘Messi-shirt’ dat zijn oudere broer voor hem knipte uit een blauw-wit gestreepte plastic tas.
Een foto van Murtaza-met-shirt ging viraal en hij kreeg zelfs twee gesigneerde shirts en een gesigneerde voetbal van “Messidona” a.k.a. de “Messias”.

Maar toen kreeg Muhammad Arif Ahmadi, de vader van Murtaza, een groot aantal lelijke telefoontjes: “Zij vroegen waarom ik mijn kind leer voetballen in plaats van hem over de Koran te leren” vertelde vader Ahmadi aan CNN.

Het gezin besloot daarom Afghanistan uit te vluchten en zit nu in Pakistan.

Het avontuur gaat natuurlijk grotendeels langs Murtaza heen: “Ik hou van Messi en wil Messi ontmoeten,” zegt hij, terwijl hij buiten tegen een balletje trapt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »