Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Liegende advocaten moeten terug naar school

 21 mei 2016 

    Print       Email

voorzittershamer rechtszaal vonnis uitspraak rechterEen federale rechter heeft het Amerikaanse ministerie van Justitie opgedragen haar advocaten terug te sturen naar de opleiding om aanvullende lessen ethiek te volgen. De rechter kwam erachter dat de landsadvocaten herhaaldelijk hadden gelogen tegen de rechtbank.

De advocaten wisten dat amnestie werd toegekend aan illegale immigranten, maar gaven die informatie niet aan de rechter, noch aan de 26 staten die een einde wilden van de amnestie.

Zelfs nadat de rechter had bevolen dat de amnestieën niet meer mochten worden toegekend, werden nog duizenden aanvragen goedgekeurd door het departement van binnenlandse veiligheid.

Dat hadden de landsadvocaten moeten melden bij zowel de advocaten van de tegenpartij als de rechtbank. Dat zij dat niet deden, was volgens rechter Andrew Hanen niet gewoon nalatigheid, maar opzettelijke misleiding.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »