Loading...
Navigatie:  Home  >  Uncategorized  >  Bericht

Lijst met ‘vijanden van Trump’ wordt steeds langer

 17 mei 2016 

    Print       Email

David Cameron

Donald Trump heeft zijn eerste buitenlandse vijanden op zak. Mocht hij president worden, dan zit een goede relatie met de Britse premier David Cameron er waarschijnlijk niet in.

Trump zei in gesprek met het Amerikaanse ITV dat het er niet naar uitziet dat hij een erg goede relatie met Cameron zal hebben. Hij reageerde op uitlatingen van Cameron die had gezegd dat het plan om moslims de toegang tot de VS te ontzeggen “verdelend, dom en onkundig” is.

“De wereld ontploft en het zijn niet de mensen uit Zweden die de schade aanrichten. Dus we hebben een echt probleem”, zei de kandidaat.

De vastgoedmagnaat voelt zich ook beledigd door opmerkingen van de nieuwe burgemeester van Londen, Sadiq Khan, die vindt dat Trump “onwetend” is aangaande de islam.

“Hij kent mij niet, heeft mij nooit ontmoet, weet niet waar ik voor sta. Ik vind dat erg onbeschofte uitlatingen”, brieste de man die al bijna heel Amerika voor rotte vis heeft uitgemaakt.

Trump vindt de burgemeester maar onnozel en laat zelfs doorschemeren dat diens woorden niet zonder gevolgen zullen blijven: “Eerlijk gezegd, zeg hem dat ik deze uitlatingen zal onthouden.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »