Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Moeder die werd neergeschoten door zoon (4) moet les geven

 7 mei 2016 

    Print       Email

jamie-gilt

 

Jamie Lynn Gilt, de Amerikaanse die op 8 maart door haar 4-jarige zoontje in de rug werd geschoten, kan aan vervolging en gevangenisstraf ontkomen als zij akkoord gaat met een aantal voorwaarden. Dat staat in een overeenkomst die vrijdag bekend werd gemaakt.

In het akkoord met het kantoor van de officier van justitie in Sanford stemt de 31-jarige vrouw in met een cursus wapenveiligheid, moet zij een gemonteerde holster aanbrengen in haar wagen, en moet zij bewijzen dat zij heeft gezorgd voor een veilige opslag van vuurwapens in haar huis.

Daarnaast moet zij 10 spreekbeurten houden over het schietincident van 8 maart en over de noodzaak om vuurwapens veilig op te bergen.

jamie-gilt-1Gilt’s zoontje Lane maakte zichzelf los uit zijn autostoeltje en pakte een .45 pistool op van de vloerplaat in de auto van zijn moeder. Hij schoot ermee door de bestuurdersstoel en raakte zijn moeder in de rug.
Zelf bleef hij ongedeerd.

Gilt verklaarde op Facebook dat zij van wapens houdt en een voorstandster is van het dragen van wapens. Zij liet ook in een post zien hoe zij haar zoontje leerde schieten.
De Facebookpagina is inmiddels verwijderd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »